DIARI D'EXPLORACIÓ

logo-cire.png

Per accedir al Centre d'Operacions del CIRE, clica sobre el seu logo.

cuaderno
The_Sounds_of_Earth_Record_Cover_-_GPN-2
Estàs a punt d'endinsar-te en la immensitat de l'Univers per anar a descobrir un nou món. Com a científic/a escollit/da per visitar la Terra has de començar a preparar el teu material d'exploració.
Necessitaràs una caixa o recipient on al llarg de l'exploració aniràs recollint evidències de com és el planeta Terra i la vida que s'hi pot trobar. L'hauràs de guardar a casa teva fins a final de curs.
També necessitaràs una petita llibreta on aniràs fent anotacions de tot allò que vagis descobrint, serà el teu diari d'exploració.
De la mateixa manera que els terrestres van voler explicar com eren ells i el seu planeta en la sonda trobada al nostre planeta, tu hauràs de decorar les portades de la teva llibreta intentant fer el mateix: explicar com és el teu planeta i els seus habitants.
Haurà de quedar ben clar que es tracta d'un planeta habitable, per tant, pensa quines coses hi haurà d'haver representat per tal que si un humà troba el teu diari sàpiga que el teu planeta té condicions necessàries per haver-hi vida. També pots afegir altres informacions que creguis interessants (quins planetes pertanyen al teu sistema planetari, quins són els teus satèl·lits naturals, quins continents i oceans té el planeta...).
 
Hauràs d'explicar tot allò que hagis representat a la portada dins del teu diari d'exploració.
caixes.jpg
sonda-pioneer.png