MISSIÓ VII

bacteria1.png

DOCUMENTS

Després d'haver explorat a fons la selva de l'Amazones, la diversitat d'éssers vius que hem descobert és tan àmplia que l'haurem d'estudiar per parts si volem entendre aquest planeta tan divers.
Per començar, el CIRE ha trobat un possible destí on sembla que s'hi concentra una quantitat enorme d'un tipus éssers vius sorprenents. Es tracta de Yellowstone, una gran extensió natural  repleta de boscos i volcans, situada a les Muntanyes Rocalloses.
mapamundi.jpg

Localització tripulació

A l'arribar al destí quedem impressionats pel festival de colors curiosos que podem observar ja des de la finestra de la nau. Però, en canvi, la sorpresa és majúscula quan a l'apropar-nos-hi no veiem éssers vius per enlloc...
No entenem res, ja que el CIRE ens havia recomanat aquest lloc justament per la seva biodiversitat... Alguna cosa no ens quadra... Però com a bones investigadores i investigadors que som, decidim arribar fins al fons de l'assumpte. Així doncs, agafem mostres d'aquesta aigua tan curiosa per analitzar-les.
Eureka! Aquí hi havia el secret! Sembla que aquesta tonalitat tan especial de l'aigua ve determinada pels éssers vius que buscàvem i que finalment hem trobat!
Es tracta d'organismes microscòpics i per això se'ns va fer impossible detectar-los sense l'ajuda de cap instrument especialitzat. Semblen ser molt diferents entre ells i tenir unes característiques molt peculiars, però... Quin tipus de cèl·lules són?  Com realitzen les funcions vitals? En podem trobar en altres zones del planeta?

¿?¿?¿?

bacteria6.png
bacteria2.png
bacteria4.png
bacteria5.png
bacteria3.png
bacteria7.png