MISSIÓ VI

selva.png
serp.png
Per fi aterrem a la nova destinació i el que ens trobem és molt diferent al que havíem conegut fins ara. Sabem que continuem a la Terra, però sembla que estiguem en un planeta completament diferent. La vista s'ha d'acostumar a tant de verd per tot arreu, i l'oïda detecta desenes de sons diferents que no sabem identificar ni veiem qui els produeix.
El CIRE ens recorda que els humans anomenen a aquest lloc Selva Amazònica. És una zona molt extensa per la qual hi circula, entre altres, el riu Amazones, que dóna nom a aquesta selva.
mapamundi.jpg

Localització tripulació

Quedem astorats pels enormes éssers vius, aparantment inmòbils, que semblen gegants columnes amb braços i voluminoses cabelleres de color verd. També n'hi ha d'altres similars però de mides més petites que ens permeten observar-los de més a prop. Fins i tot, en alguns podem apreciar uns peculiars però bonics òrgans de colors i formes molt variades. Ens comuniquen que són arbres, arbustos i altres classes de vegetació.
Hem pogut recollir imatges i informació d'alguns d'aquests curiosos éssers:
A poc a poc, ens anem fixant i amagats entre la vegetació descobrim un altre tipus d'éssers vius ben diferent. Aquests semblen molt més enèrgics: es mouen constantment, emeten sons i presenten aspectes molt diferents.
 
Ens informen que són els animals, a continuació en teniu alguns:
Un equip d'investigació especialitzat és enviat a explorar el gran riu. A l'apropar-se als llocs més húmits descobrim uns éssers vius també inmòbils, petits, colorits i de formes curioses, els fongs.
A l'arribar per fi al riu, el que descobrim és espectacular:
Aprofitem i construim unes cabanes per instal·lar-nos una temporada. Clarament hem trobat el que buscàvem: vida! I la diversitat que hi ha ens fa plantejar-nos diverses preguntes:
- Com sorgeix la vida?
- De la mateixa manera que les roques estan formades per minerals, hi ha alguna cosa comuna que formi els éssers vius? Què és allò més petit que podem considerar que té vida?
- Tot i ser tan diferents entre sí, què tenen en comú tots els éssers vius?

?¿?¿?

piranha.png
amazones.jpg
monkey.png