MISSIÓ IV

snow.png
rain.png
river.png
waves3.png
Conèixer el tipus de roques i la seva formació ens ha fet mirar el paisatge i la geografia d'aquest planeta amb uns altres ulls.
Un dels tipus de roques que hem conegut són les roques sedimentàries detrítiques, que com ja sabem es formen a partir de sediments d'altres roques.
Molts sediments de roques provenen de l'erosió d'aquestes degut a fenòmens relacionats amb l'aigua: rius, pluja, glaceres... I això ens ha fet parar atenció justament en aquesta substància: l'aigua.
Cascada
Cliffs of Moher.JPG
riu Urederra.JPG
glacera.jpg
Picos de montaña nevados
Els humans tenen una relació ben curiosa amb l'aigua... la necessiten per viure, però a jutjar pel mal ús que en fan i per com embruten rius, mars i oceans, realment sembla que no la valorin en absolut.
Volem aprofundir una mica en aquesta qüestió i analitzar més a fons com és l'aigua del planeta Terra i en quines condicions es troba.
Per a un màxim contacte amb l'aigua, busquem una illa, així n'estarem envoltats. Ens envien a una zona del nord de l'oceà Pacífic, aproximadament entre les latituds 135º-150º Oest i 35º-42º Nord.
mapamundi.jpg
mapamundi.jpg

Localització tripulació

Quan arribem allà la sorpresa és majúscula... 
Pel que sembla en aquesta illa no hi trobarem pas sediments de roques... Què és tot això? Com ha arribat fins aquí? Ho saben, tot això, els humans?

?¿?¿?

mar.png
trash.png
river2.png
waves2.png
snow2.png
waves.png