MISSIÓ V

Ens hem entristit al veure l'illa de plàstic, l'estat tan lamentable de l'aigua del planeta Terra i la poca cura que en tenen els humans. Si no prenen mesures aviat, els problemes que se'n derivaran d'aquí uns pocs anys seran molt greus...
aigua2.jpg
aigua3.jpg
aigua.jpg
aigua4.jpg
Després de tants mesos explorant el planeta Terra comencem a estar molt interessats per estudiar els éssers vius que hi habiten.
Des del CIRE ens indiquen una ubicació on sembla que hi ha la presència d'una gran diversitat d'éssers vius. Ens dirigim cap a la Selva Amazònica però el viatge no és tan plàcid com ens esperàvem degut a que ens enxampa una borrasca que fa trontollar tota la nau. Ens adonem que no havíem posat atenció a una de les capes de la Terra: l'atmosfera.
borrasca.jpg
Passada la borrasca, i abans d'arribar a la selva, aprofitem per estudiar i fer alguns experiments per recollir dades sobre les característiques i composició d'aquesta capa tan important.
Potser així treurem l'entrellat d'allò que preocupa als humans quan es refereixen a l'efecte hivernacleel forat de la capa d'ozó o la pluja àcida.

?¿?¿?

meteorologia.jpg
storm.png
mt1.jpg
mt2.png
mt3.jpg
mt4.jpg